Denne appen vil du teste

Har du barn? Da er dette for deg.
Har du ikke, men vil vite hvordan mediene spiller sammen om kort tid? Da er dette også for deg.

Den nye Knerten app’n er verdt å teste. Av flere grunner. Først og fremst:

  • Et glimt av framtiden til printreklame
  • Introduserer ordet «kanalflyt»
  • Forklarer begrepet mixed reality

Test selv før du leser videre. Da forstår du mye bedre hva jeg snakker om. Søk på knerten i AppStore eller last ned her: http://bit.ly/knerten

Et glimt av framtiden til printreklame

Store ord. Men Knerten viser hva som kan skje. Når du holder mobilen over et punkt på annonsen, blir Knerten plutselig synlig. Nesten som et hologram. Trykker du på Knerten, kan han snakke til deg. Det interessante er hvordan trykksakene kommer til live og blir mer enn statisk informasjon.

Tenk deg mulighetene når vi kan legge et digitalt lag over en trykksak. Alt kan skje. Dersom du jobber innen tradisjonelle medier må du teste selv. Snart er ikke en trykksak bare en trykksak. Den kan også bli en film, liveoppdatering eller samtale.

Kanalflyt

Personlig syns jeg noe av det mest interessante Knerten viser er kanalflyten. Mediene har tradisjonelt sett vært veldig oppdelt. De som jobbet med radio visste eksakt hva radio var og fordeler og ulemper. Med Knerten begynner kanalene å flyte. Mobilen er på print. Print kommer til live. Er knerten en mobil eller print-kampanje? Hva er hva? Det er ikke like lett å definere. Det gjør at det konseptuelle og hensikten med kommunikasjonen må komme før kanalvalget. Mer om kanalflyt i kommende bloggposter.

Mixed reality

På National University of Singapore (NUS)  har det blitt bygget en mixed reality lab som utelukkende forsker på hvordan medier spiller sammen. De har ca 30 faste ansatte og er verdensledende innen sitt felt.

Mange har hørt om augmented reality, men ikke så mange om begrepet mixed reality. Mixed reality går på hvordan digitale og fysiske verden spiller sammen og har NUS professor Adrian David Cheok som en forkjemper.

For å gi deg et innblikk i hvor langt framme Adrian og Mixed Reality Lab er, se videoen under. Innslaget er  tre år gammel og deler av konseptene som blir presentert er fem år gamle. Tenk hva de kan gjøre i dag!

Adrian David Cheok snakker utelukkende om mixed reality. Det er tross alt det det er snakk om. Den digitale og den fysiske verden smelter sammen.

Knerten er det første skrittet vi gjør inn i en mixed reality. Snart kommer det mer. Håper du har lyst til å være med på reisen. Det er fantastisk spennende!

”Blogglisten”

One thought on “Denne appen vil du teste

  1. Tilbaketråkk: Hva er app-fella? « Mobilmarkedsføring og mobilreklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s