Forlate mitt eget selskap. Hvordan er det og hva skjer nå?

Moren min liker ikke avskjeder. Jeg har kanskje arvet noe derfra. Jeg forlater nå InCent. Selskapet jeg var med å starte for en del år siden. Det føles merkelig.

Alle har sluttet i selskaper, men prøv og slutt i et selskap du har startet selv og levd og åndet for. Det er en følelsesmessig berg- og dalbane. Jeg vil takke for all tid med alle de fantastiske menneskene jeg har møtt i og utenfor InCent. Jeg startet som en liten drittunge som ikke var ferdig med noe som helst av skole og aldri hadde hatt en skikkelig jobb. Nå er jeg litt større og noen erfaringer rikere. Det har vært en reise i opp og nedturer og oppgaver jeg stort sett gjort ting jeg ikke kan.

Men alt må ha en ende. Arbeidsforholdet med InCent ble avsluttet i slutten av april 2012, men det er først nå jeg syns det er riktig å fortelle om det her på bloggen.

Mange har spurt meg om hva jeg skal nå. Svaret er at jeg ikke har bestemt meg. For første gang har jeg tatt meg skikkelig ferie. Til og med fått tenkt litt lengre tanker. Det har vært fantastisk! Man innser noen selvfølgeligheter når man tenker seg om. Som at livet er for kort til å kaste bort. Jeg vil jobbe med noe inspirerende og givende. Noe som får meg til å hoppe opp av senga hver morgen. Hva det er? Vel, det vet jeg ikke ennå. Det er det jeg holder på å finne ut av akkurat nå.

Jeg ble nylig spurt om lage en CV. Jeg har aldri laget en skikkelig CV før. Så jeg lagde det på mitt vis. Se under for presentasjonen av Geir sin verden. Alle tilbakemeldinger mottas med stort takk.

Så var det de avskjedene, ja. Jeg er fortsatt ikke den flinkeste på de. Så jeg ringte moren min i dag og spurte hvordan hun takler avskjeder. Hun sa hun hadde blitt flinkere på det fordi hun hadde lært seg å fokusere på alt det fine som har vært og alt det fine som kommer. Så la meg kalle dette starten på noe fantastisk. Gleder meg til hva som kommer nå!

PS. Jeg vil fortsette med blogging og foredrag uavhengig av at jeg slutter i InCent. Det trives jeg med. Forvent mer jevnlig blogging fra nå av 🙂

6 thoughts on “Forlate mitt eget selskap. Hvordan er det og hva skjer nå?

    • Thanks, Thanh 🙂
      Ferien er faktisk overstått og jeg begynner å se meg om i verden.
      Fortsett og rock on med Stena

  1. Lykke til Videre og takk for samarbeidet vi har hatt. Du er en veldig inspirerende fyr med en masse inteligente tanker. Hva du en bestemmer deg for blir garantert en suksess!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s